- Jeugdraad adviezen - Parkrock.

Jeugdraad schrijft adviezen

Op de algemene vergadering van donderdag 28 april  bespraken de leden van de jeugdraad een vrijblijvend advies over legaal graffiti spuiten. In Herentals is er momenteel geen ruimte waar jongeren graffiti kunnen spuiten. De leden van de jeugdraad zien de nood hiertoe en willen vragen of de stad kan voorzien in een ruimte waar legaal graffiti gespoten kan worden. Het volledige advies is beschikbaar op www.jeugdraadherentals.be.

Parkrock
Op woensdag 23 juni vindt voor de dertiende keer Parkrock plaats in het Stadspark van Herentals. Parkrock wordt georganiseerd door de jeugdraad van Herentals in samenwerking met de Stad Herentals en is bedoeld om de schoolgaande jeugd te verwennen met een muziekfestival na een drukke en zware examenperiode.

We starten om 11 uur met een DJ-set en rond 12 uur speelt de eerste groep op het hoofdpodium. De headliner springt rond 16 uur op het podium en om 18 uur gaan de poorten onherroepelijk dicht. Er mag geen eigen drank of eten meegebracht worden. Je kan in het park allerlei lekkers verkrijgen aan zeer democratische prijzen. De verlopige line up vind je terug op www.jeugdraadherentals.be .

 

Laatste Jeugdraad van dit werkingsjaar 2010-2011
Ben je tussen 16 en 35 jaar en heb je toffe ideeën of zijn er problemen die we moeten aanpakken? Aarzel dan niet om eens langs te komen op de volgende jeugdraad op donderdag 26 mei om 19u30 @ Stedelijke Jeugddienst.  Heb je nog vragen of bedenkingen, dan kan je steeds terecht bij info@jeugdraadherentals.be . De agenda vind je terug op www.jeugdraadherentals.be